Sunday, 13 January 2013

Nak kawin.

Final exam dah hampir sampai ke penghujungnya.

Moga paper terakhir 17hb Januari ni baik-baik sahaja.

Jadi, mood sekarang ni asyik terfikir satu perkara.

Nak kawin.


14 comments:

Pabbura Hati said...

Sabo ler pokcik hey..

- musafir. - said...

ye..saya sabo..hahah

Cik Seni said...

haish...
gatal betul budak sorg ni...
tapi akak faham...masa umur macam uqi ni mmg terfikir nak kawen jee...haha. =p

ceroziana said...

kawen lew...hehehe...

Anonymous said...

jom jom hahhaha. ada calon dah ka tu abg shauqi?

aishahchik said...

jom jom hahhaha. ada calon dah ka tu abg shauqi?

- musafir. - said...

sy sunyi walaupun dikelilingi kawan2.
sy mahukan teman utk meluahkan rasa.
sy dambakan kekasih utk mengisi kekosongan hati.

oh.sy meroyan je ni.maafkan sy. =P

aishahchik said...

paper 17 ni paper apa? akaun eh? bkaf or bkal?

- musafir. - said...

international logistics la..tu paper utk budak2 junior je.heh

aishahchik said...

oh. eh junior lagi ka? hahaha

- musafir. - said...

kamu yg junior. sy dah senior walaupun muda lagi =P

aishahchik said...

eceh macam tu pulak dah. untungla kalau dah muda lagihh tuu

syuhadahshukur said...

mainan perasaan je tu.. sabar n puasa insyaallah berkurang... insyaallah jika niat suci tu dilorongkan Allah, pasti ketemu calon dan jalannya

- musafir. - said...

mesti la i muda lagi =P

ehe.sy meroyan je ni.sila jangan ambil serius =D insyaAllah kalau dah tiba masanya akan bertemu juga =) thanks ^^