Friday, 22 July 2011

Saya ada Blog!! hahah

Bismillahhirrahmanirrahim..Assalammualaikum wbt..

Akhirnya,setelah beristikarah selama 8tahun, aku membuat keputusan untuk ada blog sendiri jugak.hahah (ketawa bangga)..=D Sebenarnya macam malu2 je nak buat blog ni. Tapi demi agama, bangsa dan negara, aku buat jugak.

Ok,cukup masa utk poyo2.tahun depan kalau aku baca balik bende ni, mesti rase mcm nak delete je entry nih. macam tu la jugak bile aku bace balik surat2 cinta kat ehem2 dulu..Rase mcm nak sepak2 je sape yg tulis tu..tapi apekan daya, aku sendiri yg tulis bende tu. (surat tu aku dapat balik sbb da putus dgn ehem2 tu.wuwu)

Baiklah.nak cakap da ade blog je pun. Walaupun masih budak mentah lg, followers pun takde, dan sorg pun taktau yg aku ade blog ni, n aku pun syok sendiri jela cakap sorang2 kat cni yg aku da ade blog..Sekian terima kasih...Sama-sama..XD

5 comments:

Izzati Hashim said...

selamat menjadi blogger!
=D


p/s : kiranya tahun depan pula la ni nak update new entry? hee. Moga da manfaatnya! (=

Farah Afiq said...

hehehehe wah3..;p

Ueki said...

hehe..thankx =)

KeMBaRa iMaN said...

Hoho gelak sorg2 baca 1st entry ne adeh =)

- Perantau. - said...

haha.nak delete.sy malu.=P